bokomslag Wine Microbiology
Kropp & själ

Wine Microbiology

Claudio Delfini Joseph V Formica

Inbunden

5739:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 496 sidor
  • 2001
This volume applies an inductive experimental approach to recognize, control and resolve the variables that effect the wine-making process and the quality of the final product - focusing on the grape variety-yeast interaction controversy. It contains over 300 drawings, photographs and photomicrographs that illustrate the diagnostic morphology of wine yeast and bacteria used to track wine spoilage and related problems.
  • Författare: Claudio Delfini, Joseph V Formica
  • Illustratör: colour photographs & drawings
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780824705909
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 496
  • Utgivningsdatum: 2001-03-01
  • Förlag: CRC Press Inc