Kommande
bokomslag Ghettoprinsessan
Deckare

Ghettoprinsessan

Sammy Jeridi

Pocket

99:-
Kommande

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Andra format:

  • 2023
Leon Jaziri tänker bli vit som snö.

Men ödet har andra planer när han kommer ut från fängelset. För att få sina undangömda miljoner måste han göra en sista grej. Bli en fucking Sherlock Homie och hitta det alla vill ha - arvet efter Prästen.

Ryktet om hans död har spridit sig som en löpeld. Prästen visste allt om alla, och Leon är inte ensam om att leta efter de smutsiga hemligheterna. En av dem är Lexia Jobo, som vill bli drottning över den undre världen. En annan är Margareta "Maggan" Palm, kriminalkommissarie från Boden, som utreder mordvågen efter Prästens död.

När Leon med sin gamle vapendragare Sarmed ger sig ut i den undre världen korsas hans väg av Ayanda Karlsson, som måste rädda sin cancersjuka mamma. Det finns ett botemedel i Thailand. Enda problemet är att behandlingen kostar en halv mille ...

Ghettoprinsessan är författaren Sammy Jeridis efterlängtade uppföljare till de fristående spänningsromanerna Ghettokungen (2020), Ghettobröder (2021) och Ghettolegender (2021).

SAMMY JERIDI växte upp i Solna, där delar av hans spänningsromaner utspelar sig. Barndomen med en pappa som kränkte och misshandlade honom var mörk. Han sökte sin tillflykt till biblioteket. Där fick han lugn och ro och där föddes en dröm: Jag ska visa den jäveln . Med det framgångsrika e-handelsföretaget Makeup Mekka blev drömmen sann. Sammy har i vuxen ålders försonats med sin pappa, för att kunna gå vidare och ta makten över sitt liv. Idag bor Sammy med sin familj på Kanarieöarna och i Nordnorge. Där förverkligar han en annan dröm, som blev till i det där biblioteket för länge sedan att skriva egna böcker. Med sina berättelser vill han inspirera andra som hamnat snett att göra rätt val livet.

 

"Sammy Jeridi blir bara bättre och bättre."
- Pascal Engman, författare

"Med starka kvinnliga karaktärer, hög spänning och ett jäkla driv bevisar Sammy Jeridi ännu en gång att han hör hemma i deckartoppen."
- Leffe Grimwalker, författare

"Jag sögs in i boken från första sidan. Sammy Jeridi briljerar med en story som aldrig släpper taget."
- Anna Karolina, författare
  • Författare: Sammy Jeridi
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789180311205
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2023-06-15
  • Förlag: Bokfabriken