bokomslag Ghettobröder
Deckare

Ghettobröder

Sammy Jeridi

Pocket

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 382 sidor
  • 2021
 

Vinnare Storytel Awards Spänning 2023!

Juryns motivering: "Tonsäkert, med humor, oväntade karaktärer och relationer - Sammy Jeridi lyckas med konsten att underhålla samtidigt som han aldrig gör av kall på nerven."

 

Tio miljoner för Julia Falk.

Leon, ägare till det lika framgångsrika som ljusskygga företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag han egentligen inte vill ha - att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. I sin jakt på henne kommer han något fruktansvärt på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sina mörka hemligheter. När det visar sig att även kriminalkommissarie Eva Möller utreder fallet tvingas det omaka paret ännu en gång samarbeta för att överleva.

Ghettobröder är den fristående uppföljaren till Sammy Jeridis rosade debutroman Ghettokungen.

SAMMY JERIDI växte upp i Solna, där delar av Ghettokungen utspelar sig. Barndomen med en pappa som kränkte och misshandlade honom var mörk. Han sökte sin tillflykt till biblioteket. Där fick han lugn och ro och där föddes en dröm. Jag ska visa den jäveln. Med det framgångsrika e-handelsföretaget Makeup Mekka blev drömmen sann. Idag bor Sammy Jeridi med sin familj på Kanarieöarna och i Nordnorge. Där förverkligar han en annan dröm, som blev till i det där biblioteket för länge sedan, att skriva egna böcker. Med sina berättelser vill han inspirera andra som hamnat snett att göra rätt val livet.

"En kompromisslös bladvändare i hisnande tempo. Utomordentligt jävla bra - på ren svenska. Min enda invändning mot Ghettobröder är att den tar slut." Pascal Engman, författare

"Sammy Jeridi är den hetaste uppstickaren på deckarscenen just nu. Han fullkomligen briljerar i Ghettobröder." Anna Karolina, författare

"Ghettokungen är som Snabba Cash, fast bättre. Galet bra story!" Leffe Grimwalker, författare
  • Författare: Sammy Jeridi
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9789178358274
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 382
  • Utgivningsdatum: 2021-07-15
  • Förlag: Bokfabriken