BokGym Matlagning 1, bok, Gy25

Häftad, Svenska, 2025

Av Josefine Gaude

999 kr

Skickas måndag 13/10
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Matlagning 1 är ett omfattande läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar. Läromedlet är utvecklat för matlagning nivå 1 enligt Gy25.

Matlagning 1 ger de studerande en grundlig introduktion i matlagning. Här behandlas planering och organisering av matlagning, samband mellan svinn och ekonomi, matlagningsmetoder, skärtekniker, köksredskap och maskiner, tillagning av olika maträtter, allergi- och specialkost, vegetarisk och vegansk mat, lagar och bestämmelser, säkerhet och ergonomi samt hållbarhet. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.

Här finns:
- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet
- En grundlig introduktion till matlagning
- Kunskapskontroller och övningsuppgifter

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2025-01-24
  • Mått210 x 297 x 14 mm
  • Vikt482 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • SerieGleerups restaurang och livsmedel
  • Antal sidor140
  • Upplaga1
  • FörlagGleerups Utbildning AB
  • SABQc
  • ISBN9789151113050
  • MiljömärkningFSC

Tillhör följande kategorier