BokGym Matlagning 1, bok, Gy25
Häftad, Svenska, 2025
999 kr
Matlagning 1 är ett omfattande läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar. Läromedlet är utvecklat för matlagning nivå 1 enligt Gy25.
Matlagning 1 ger de studerande en grundlig introduktion i matlagning. Här behandlas planering och organisering av matlagning, samband mellan svinn och ekonomi, matlagningsmetoder, skärtekniker, köksredskap och maskiner, tillagning av olika maträtter, allergi- och specialkost, vegetarisk och vegansk mat, lagar och bestämmelser, säkerhet och ergonomi samt hållbarhet. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.
Här finns:
- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet
- En grundlig introduktion till matlagning
- Kunskapskontroller och övningsuppgifter
Produktinformation
- Utgivningsdatum2025-01-24
- Mått210 x 297 x 14 mm
- Vikt482 g
- FormatHäftad
- SpråkSvenska
- SerieGleerups restaurang och livsmedel
- Antal sidor140
- Upplaga1
- FörlagGleerups Utbildning AB
- SABQc
- ISBN9789151113050
- MiljömärkningFSC