BokGym Hygien, bok
Häftad, Svenska, 2022
949 kr
Boken Hygien vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Hygien, såsom mikroorganismer, livsmedelshantering, livsmedelsinfektioner, lagar och bestämmelser, rengöring och personlig hygien, egna och offentliga kontroller, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.
Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2022-05-05
- Mått210 x 297 x 15 mm
- Vikt490 g
- FormatHäftad
- SpråkSvenska
- SerieGleerups restaurang och livsmedel
- Antal sidor121
- FörlagGleerups Utbildning AB
- SABQca
- ISBN9789198746716
- MiljömärkningFSC
- OriginaltitelBokGym Hygien, bok