BokGym Matlagning 1, bok
Häftad, Svenska, 2023
969 kr
Boken Matlagning 1 vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Matlagning 1, såsom kommunikation i arbetet, tillagning av varma och kalla rätter, rengöring av lokaler, hantering av råvaror, köksredskap och maskiner samt arbetsmiljö och ergonomi, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.
Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2023-01-25
- Mått210 x 297 x 15 mm
- Vikt438 g
- FormatHäftad
- SpråkSvenska
- SerieGleerups restaurang och livsmedel
- Antal sidor105
- FörlagGleerups Utbildning AB
- SABQca
- ISBN9789198746778
- MiljömärkningFSC
- OriginaltitelBokGym Matlagning 1, bok