BokGym Mat och dryck i kombination, bok

Häftad, Svenska, 2023

Av Josefine Gaude, Rickard Andersson

969 kr

Skickas onsdag 12/11
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Boken Mat och dryck i kombination vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Mat och dryck i kombination, såsom måltiden som helhetsupplevelse, hur maträtter och dryck kan kombineras, grundsmakerna och hur man skapar smakkombinationer, sinnenas betydelse vid mat- och dryckesprovningar, dukning och dekoration, kommunikationens och samverkans betydelse för intern service, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2023-04-01
  • Mått210 x 297 x 13 mm
  • Vikt378 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • SerieGleerups restaurang och livsmedel
  • Antal sidor87
  • FörlagGleerups Utbildning AB
  • SABQca
  • ISBN9789198746785
  • MiljömärkningFSC
  • OriginaltitelBokGym Mat och dryck i kombination, bok