BokGym Mat och dryck i kombination, bok
Häftad, Svenska, 2023
969 kr
Boken Mat och dryck i kombination vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Mat och dryck i kombination, såsom måltiden som helhetsupplevelse, hur maträtter och dryck kan kombineras, grundsmakerna och hur man skapar smakkombinationer, sinnenas betydelse vid mat- och dryckesprovningar, dukning och dekoration, kommunikationens och samverkans betydelse för intern service, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.
Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2023-04-01
- Mått210 x 297 x 13 mm
- Vikt378 g
- FormatHäftad
- SpråkSvenska
- SerieGleerups restaurang och livsmedel
- Antal sidor87
- FörlagGleerups Utbildning AB
- SABQca
- ISBN9789198746785
- MiljömärkningFSC
- OriginaltitelBokGym Mat och dryck i kombination, bok