BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok

Häftad, Svenska, 2022

Av Josefine Gaude, Rickard Andersson

859 kr

Skickas onsdag 12/11
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Boken Branschkunskap inom restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika branscher, grundläggande arbetsuppgifter, metoder, material, utrustning, måltiden som helhet, alkoholens effekter, arbetsmiljö, rengöring och lagar, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2022-01-01
  • Mått210 x 297 x 10 mm
  • Vikt348 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • SerieGleerups restaurang och livsmedel
  • Antal sidor83
  • Upplaga2
  • FörlagGleerups Utbildning AB
  • SABQ
  • ISBN9789198682748
  • MiljömärkningFSC
  • OriginaltitelBokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok