Marco Gobbetti - Böcker

Visar alla böcker från författaren Marco Gobbetti.
8 produkter
Marco Gobbetti, Carlo Giuseppe Rizzello - Basic Methods and Protocols on Sourdough, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2024

2 599 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Carlo Giuseppe Rizzello - Basic Methods and Protocols on Sourdough, Häftad

Häftad, Engelska, 2025

1 959 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Michael Gänzle - Handbook on Sourdough Biotechnology, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2012

2 369 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Raffaella Di Cagno - Bacterial Communication in Foods, Häftad

Häftad, Engelska, 2012

709 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Erasmo Neviani, Patrick Fox - Cheeses of Italy: Science and Technology, Häftad

Häftad, Engelska, 2018

1 129 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Michael Gänzle, Michael Ganzle - Handbook on Sourdough Biotechnology, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2023

3 559 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Michael Gänzle, Michael Ganzle - Handbook on Sourdough Biotechnology, Häftad

Häftad, Engelska, 2024

2 599 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Marco Gobbetti, Erasmo Neviani, Patrick Fox - Cheeses of Italy: Science and Technology, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2018

1 549 kr

Skickas inom 7-10 vardagar