Katsuyoshi Nishinari - Böcker

Visar alla böcker från författaren Katsuyoshi Nishinari.
7 produkter
Katsuyoshi Nishinari - Textural Characteristics of World Foods, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2020

2 829 kr

Skickas inom 5-8 vardagar
Masayuki Tokita, Katsuyoshi Nishinari - Gels: Structures, Properties, and Functions, Inbunden
Del 136 - Progress in Colloid and Polymer Science

Gels: Structures, Properties, and Functions

Av Masayuki Tokita, Katsuyoshi Nishinari

Inbunden, Engelska, 2009

2 799 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Masayuki Tokita, Katsuyoshi Nishinari - Gels: Structures, Properties, and Functions, Häftad
Del 136 - Progress in Colloid and Polymer Science

Gels: Structures, Properties, and Functions

Av Masayuki Tokita, Katsuyoshi Nishinari

Häftad, Engelska, 2012

2 799 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Yapeng Fang, Hongbin Zhang, Katsuyoshi Nishinari - Food Hydrocolloids, Inbunden

Inbunden, Engelska, 2021

2 109 kr

Skickas inom 7-10 vardagar
Yapeng Fang, Hongbin Zhang, Katsuyoshi Nishinari - Food Hydrocolloids, Häftad

Häftad, Engelska, 2022

1 839 kr

Skickas inom 7-10 vardagar