Techniques of Healthy Cooking

Inbunden, Engelska, 2013

Av The Culinary Institute of America (CIA), The Culinary Institute of America (Cia)

1 189 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Choosing a healthy eating pattern is vitally important, as diet directly influences health.  From The Culinary Institute of America, Techniques of Healthy Cooking is a comprehensive kitchen reference for understanding nutrition concepts, creating healthy eating patterns, developing healthy recipes and menus, and cooking healthy recipes.   From soups, salads, and appetizers to main dishes for breakfast, lunch, and dinner, there are nearly 500 recipes with more than 150 four-color photographs of ingredients, techniques, and finished dishes.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2013-03-15
  • Mått222 x 278 x 35 mm
  • Vikt2 061 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor576
  • Upplaga4
  • FörlagJohn Wiley & Sons Inc
  • ISBN9780470635438

Tillhör följande kategorier

Mer från samma författare

Du kanske också är intresserad av