Vinn allt du kan bära från bokrean

– Tävling!

Den stora bokfesten närmar sig med stormsteg och nu finns chansen att lägga vantarna på böcker ur årets reasortiment före alla andra! Kvällen före reastart släpper vi in en lyckligt lottad vinnare i en av våra butiker - som får plocka med sig så mycket böcker han eller hon orkar bära. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att välja ut tre favoriter från årets reasortiment och motivera varför du valt just dem*. Lycka till!


 

1:a pris:

Alla böcker från årets bokrea-sortiment som du hinner plocka på dig under 5 minuter.

Reglerna för vinstuthämtningen ser ut så här:

  • Vinsten hämtas ut i valfri butik efter stängning den 24/2.
  • Vinnaren har 5 minuter på sig att samla på sig böcker.
  • Vinnaren får ta hem alla böcker han eller hon orkar bära med sina bara händer. Det innebär att man inte får använda väskor, påsar eller klädesplagg som hjälpmedel.
  • Den tävlande får ta max ett ex av varje bok. Om flera exemplar av en bok av misstag åker med i högen sorteras de ut vid kassan.

*Tävlingen pågår t o m 20 februari 2020. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.