Spel

EXIT 5 : Den glömda ön

Spel, Exit

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

EXIT-serien är en serie spel där du kan återuppleva stämningen från ett Escape Room, fast hemma i vardagsrummet. Spela själv, två eller fler och se om ni kan undgå farorna. EXIT-serien har vunnit Årets Spel i många länder och är en härlig serie av spel som perfekt återskapar känslan av att vara fast i ett Escape Room tillsammans.
I Den glömda ön ligger havet stilla. Solen skiner. Det är en perfekt dag för en segeltur. Men plötsligt skymtar mörka moln i horisonten och snart omsluts ni av stormen. Plötsligt träffas båten av en kraftig vind och kantrar. Alla i sällskapet faller i vattnet. Ni vaknar på en strand täckt av svart sand. Båten är borta och det enda ni hittar är en gammal bok och en mystisk gyllene kompass. En båt är fast låst kring en palm, det verkar faktiskt som att allt på ön är fast gjorda med lås och det går snabbt upp för er att ni snart måste få upp dem ifall ni någonsin vill lämna ön. Kan ni lösa alla mysterierna Den Glömda Ön och ta er ifrån den gåtfulla ön?
Alla spelen i serien är fristående mysterier som inte behöver spelas i turordning. Spelet kan bara spelas en gång eftersom du måste markera, vika och riva spelmaterialet för att lösa gåtorna och fly. Spelet är på svenska. Svårighet: 3 av 5.

Observera att spelet bara går att spela en gång.
  • EAN: 6430018273396
  • Ålder: 12+
  • Antal spelare: 1 till 4
  • Speltid: 60min
  • Lämplig för barn under tre år: Nej