Spel

EXIT 3 : Faraos grav

Spel, Exit

179:- (229:-) Bli medlem Gäller t.o.m. 7 januari 2024

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

EXIT-serien är en samling spel, där du i ditt eget hem kan uppleva spänningen från ett Escape Room. Spela antingen själv, två eller fler och se om ni med gemensamma krafter kan fly från farorna. Exit-serien har vunnit Årets spel i flertalet länder.
I Faraos grav är ni turister som till semesterns höjdpunkt ska besöka pyramiderna! Men efter att ha gått igenom långa, labyrintliknande korridorer upptäcker ni att ni har kommit bort ifrån resten av resesällskapet. Efter att ha vandrat runt i timmar hamnar ni i en mystisk gravkammare och plötsligt glider en stendörr igen bakom er. Ni är fångade. På golvet finns en dammig anteckningsbok och en skivspelare. De är er enda ledtråd för att komma ur gravkammaren levande.
Alla spelen i serien är fristående mysterier som inte behöver spelas i turordning. Spelet kan bara spelas en gång eftersom du måste markera, vika och riva spelmaterialet för att lösa gåtorna och fly.Spelet är på: Det här EXIT-spelet passar åldrarna 12+, tar ca1-2 timmar att slutföra och har en svårighetsgrad på 4 av 5.

Observera att spelet bara går att spela en gång.
  • EAN: 6430018273358
  • Ålder: 12+
  • Antal spelare: 1 till 4
  • Speltid: 60min
  • Lämplig för barn under tre år: Nej