Tävla om författarträff med Mats Strandberg!

– Tävlingen är avslutad

Passa på att ta chansen och tävla om en bokcirkelträff med författaren Mats Strandberg & förhandsläs hans kommande bok "Slutet" före alla andra*! Vi utser tre vinnare som får ta med en kompis var och som får möjlighet att träffa Mats och prata om boken den 3 oktober mellan kl 17-19 i på en trevlig bokcirkelträff i Stockholm.

1:a-3:e pris

Medverkan vid bokcirkelträff med Mats Strandberg för dig och en vän samt två förhandsexemplar av Mats nya bok Slutet.

Så här går det till:

Delta i quizet ovan och motivera varför just du och en vän vill träffa Mats och diskutera hans kommande bok. Vinnarna kontaktas sedan och böckerna samt vidare detaljer skickas ut i god tid innan träffen. Tävlingen pågår till 27 augusti. Vi utser och kontaktar vinnarna i vecka 35. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.

Mats Strandberg om sin bok Slutet: 
"Jag förstod direkt att den här berättelsen måste handla om tonåringar. För dem ställs allt extra mycket på sin spets. Hur hinner man leva ett helt liv på bara några månader? Vilka vill de vara med när världen går under sina föräldrar eller sina vänner? Vilka val gör de när sex och droger inte längre kan få långtgående konsekvenser?"

*Tävlingen pågår t o m 27 augusti 2018. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.