Mot ett modernt livsmedelssystem : livsmedelshygien och livsmedelskontroll i Sverige och Norden 1850-1950

Inbunden, Svenska, 2015

329 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Livsmedelshygien vill förhindra att maten vi äter ska göra oss sjuka. Genom historien har metoder utvecklats för att undersöka den mat vi är beroende av - allt från självhushållningens tid och framåt. När livsmedelskedjan blev mer komplicerad och sträckte sig från producenter via förädlingsled, kom kunskaperna om matens hantering att förskjutas allt mer mot en samhällelig och institutionell nivå. Ansvaret för livsmedlens risker blev en fråga för vetenskapsmän och politiker.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-11-05
  • Mått175 x 250 x 35 mm
  • Vikt1 340 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska, Norska
  • SerieSOLMED
  • Antal sidor480
  • Upplaga1
  • FörlagKungl. Skogs- och Lantbruksakademien
  • SABPmbb, Vnb
  • ISBN9789186573584

Tillhör följande kategorier

Du kanske också är intresserad av

Arbete och skörd
  • Nyhet