Deckare

Järnviljan

Jacob Lindfors

Pocket

110:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 412 sidor
  • 2023
... hur gör man truppförflyttningar och försvarspolitik spännande? Jacob Lindfors kan. ... Det är ingen rolig värld Jacob Lindfors målar upp, och otäckt verklig. Men det finns heller inte någon plats för uppgivenhet. I stället blir det fruktansvärt spännande, och underligt nog ganska uppmuntrande att läsa. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Mattias Kassians kamp fortsätter

Sverige och Ryssland befinner sig i en väpnad konflikt. För att hitta en fredlig väg ut ur krisen går den svenska elitsoldaten Mattias Kassian med på att hjälpa ryssarna att krossa ett nätverk av internationella narkotikasmugglare. Det är en jakt som kommer att ta honom från Moskva till Afrika och den arabiska halvön.

Men hur frivilligt är Mattias samarbete med Ryssland? Upprivna efter år av strider och förluster börjar vännerna i SOG, Särskilda operationsgruppen planera att frita honomfrån ryssarna, med våld om det så skulle krävas.

Det finns dock ett annat hot. Från sina gömställen i djupet av Norrland rekryterar Vinterpacket nya medlemmar inför en sista strid mot Försvarsmakten. Sverige är försvagat. Är det inte dags att slå till?

Järnviljan är den tredje delen i succéserien om specialförbandsoperatören Mattias Kassians kamp mot det norrländska terrornätverket Vinterpacket.

Jacob Lindfors är omvärldsanalytiker. Han har tidigare arbetat med säkerhetspolitiska frågor inom rikspolitiken.

Liksom tidigare är det riktigt välskrivet och beundransvärt är den myllrande och välresearchade detalj-rikedomen om platser runt om i världen, föremål, händelser och allt möjligt annat. Det här är också en författare som inte är rädd för att ta i rejält och fantasirikt; Mattias får till och med träffa Putin själv på hans gigantiska sommarresidens. Det är bitvis oerhört våldsamt men det är ändå hela tiden människorna som finns i centrum, inte minst vad våldsamma konflikter kan göra med människor. Det ska bli spännande att se hur han går vidare med nya delar i serien. Kapprakt
  • Författare: Jacob Lindfors
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789164208651
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 412
  • Utgivningsdatum: 2023-11-24
  • Förlag: Piratförlaget