High Pressure Processing of Food

Principles, Technology and Applications

Häftad, Engelska, 2018

Av V.M. Balasubramaniam, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Huub Lelieveld, Gustavo V. Barbosa-Canovas, V. M. Balasubramaniam

4 189 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2018-03-30
  • Mått155 x 235 x 42 mm
  • Vikt1 165 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • SerieFood Engineering Series
  • Antal sidor762
  • FörlagSpringer-Verlag New York Inc.
  • ISBN9781493980031

Tillhör följande kategorier

Du kanske också är intresserad av

Kafé Pumpkin Spice
  • Nyhet
Del 1