Inspiration

– Boktips, artiklar och guider

Känner du? Här bubblar det av inspiration. Hitta din nästa läsupplevelse, släpp loss kreativiteten och gör dig redo för härliga spelstunder. Med dessa boktips, guider och artiklar vill vi inspirera dig att göra mer av sådant som just du mår bra av. Välkommen till en värld av inspiration!

Inspiration och boktips

Här finns tips och inspiration för allt som hör hösten till! Låt dig inspireras av rysligare deckare och varma romaner som passar perfekt till kalla höstdagar eller varför inte få tips på böcker som förser dig med billiga och enkla middagstips? Dessutom hittar du tips och råd för barns läsning, underhållande sällskapsspel, rykande nyheter, böcker som tar steget till film och TV samt det senaste inom BookTok. 

Personalens favoriter

Ibland är det svårt att veta vilken bok du ska läsa eller lyssna på härnäst. Vill du känna kalla kårar längs ryggen, fjärilar i magen eller få dig ett gott skratt? Här tipsar våra kunniga butikssäljare om sina personliga favoriter bland allt från deckare, romaner, barnböcker och kokböcker till ljudböcker, pocket och spel för hela familjen. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt! 

Inspireras av våra YouTube-serier

Upplev Akademibokhandeln på YouTube, en inspirerande källa till läs-och skaparglädje för alla åldrar och smaker. Dyk in i världen av Böcker & Babbel där vi har lediga samtal med stora författare om böcker, livet och allt däremellan. Utforska vår färgsprakande serie Skapa med Moa Linette som guidar dig genom kreativa pyssel-tutorials. Missa inte heller barnens- och personalens favoriter där personliga tips står i centrum.