Food Science and Technology

Fundamentals and Innovation

Häftad, Engelska, 2023

Av Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi

1 479 kr

Beställningsvara. Skickas inom 3-6 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and students in food science & technology and food industry professionals and entrepreneurs. There are two new chapters in the 2nd Ed. COVID-19 and food supply chain as well as climate-smart food science.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2023-11-06
  • Mått170 x 240 x undefined mm
  • Vikt1 001 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • SerieDe Gruyter STEM
  • Antal sidor599
  • Upplaga2
  • FörlagDe Gruyter
  • ISBN9783111013091

Du kanske också är intresserad av