Hoppa till sidans huvudinnehåll

Food Consumer Science

Theories, Methods and Application to the Western Balkans

Häftad, Engelska, 2015

Av Dominique Barjolle, Matthew Gorton, Jasna Milošević Đorđević, Žaklina Stojanović, ¿Aklina Stojanovi¿, Jasna Milo¿evi¿ ¿or¿evi¿

1 459 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

This book explores the main methods, models, and approaches of food consumer science applied to six countries of the Western Balkans, illustrating each of these methods with concrete case studies.  Research conducted between 2008 and 2011 in the course of the FOCUS-BALKANS project forms an excellent database for exploring recent changes and trends in food consumption.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-04-12
  • Mått155 x 235 x 9 mm
  • Vikt254 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor144
  • Upplaga2013
  • FörlagSpringer
  • ISBN9789401780537