bokomslag Extraction and Fractionation Processes of Functional Components in Food Engineering
Vetenskap & teknik

Extraction and Fractionation Processes of Functional Components in Food Engineering

Juliana Aria Leite Nobrega De Bell Blanca Hernandez Ledesma Roberta Claro Da Silva Juliana Bell Aria Leite Nobrega De Blanca Ledesma Hernandez

Klotband

809:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 122 sidor
  • 2022
  • Författare: Juliana Aria Leite Nobrega De Bell, Blanca Hernandez Ledesma, Roberta Claro Da Silva, Juliana Bell Aria Leite Nobrega De, Blanca Ledesma Hernandez
  • Format: Klotband
  • ISBN: 9783036557595
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 122
  • Utgivningsdatum: 2022-11-15
  • Förlag: Mdpi AG