bokomslag Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1
Vetenskap & teknik

Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1

Prof Gary R Acuff Prof James S Dickson Gary R Acuff James S Dickson

Inbunden

2849:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 252 sidor
  • 2017
Volume 1 looks at key research trends in ensuring safe beef production, both on the farm and during slaughter. These include current research on pathogens in beef, risk assessment and detection as well as food safety management.
  • Författare: Prof Gary R Acuff, Prof James S Dickson, Gary R Acuff, James S Dickson
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781786760562
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 252
  • Utgivningsdatum: 2017-06-09
  • Förlag: Burleigh Dodds Science Publishing Limited