Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
En råvara,Lamm av Karin Fransson
Akt Förlag satsar på ny matserie,En råvara, med kockar och matkunniga.
MedEn råvara Lammav Karin Fransson vill Akt Förlag komplettera de fina omfångsrikakokböckerna med det mindre formatet. Mathäften som du lätt kan plocka fram i vardagen, packa med till landet eller ge i stället för den traditionella vinflaskan när du ska bort på middag - helt enkelt den perfekta presenten.
Varje mathäfte innehåller en personlig text och 10 recept av vald råvara, och är försedd medklamrar som också gör dem lätta att samla i en pärm till den egna receptsamlingen.
I första utgivningen av serien,En råvara, ingår:Ingefära,Kapris,Lamm,LökochSmör.
Karin Fransson(f. 1951), har varit ansvarig för köket på Hotell Borgholm på Öland i dryga 40 år. Under dessa år har hon använt sig av öns underbara produkter för att skapa sina maträtter med, där fick lamm och örterna en stor plats. 2016 tilldelades hon en stjärna i Guide Michelin.
"Nya tidens kokböcker"
JanEkholm, SvD Mat&dryck
- Format: Häftad
- ISBN: 9789198974706
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 24
- Utgivningsdatum: 2025-04-07
- Förlag: Akt Förlag AB