bokomslag Det autentiska skiftet : inre utveckling för en föränderlig värld
Psykologi & pedagogik

Det autentiska skiftet : inre utveckling för en föränderlig värld

Carl Lindeborg

Inbunden

429:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 416 sidor
  • 2023
Den ärligaste och bästa guide för ett autentiskt ledarskap som jag tror kan skrivas.
Anna Serner, styrelseproffs och tidigare vd Svenska Filminstitutet

En hållbar transformation av världen blir mycket svårare om inte vi människor kan finna oss själva och ledas av goda värderingar. Carl Lindeborg ger oss konkreta verktyg för denna resa.
Gustaf Lind, generalsekreterare WWF

En spännande upptäcktsfärd som hjälpt mig vidare i mitt arbete som ledare. Är du intresserad av ledarskap och nyfiken på att trampa upp nya stigar rekommenderar jag att du läser denna!
Jenny Rundbladh, vd SPP Pension och försäkring

NÄR VÄRLDEN BLIR allt mer komplex och föränderlig blir det tydligt att vi står inför ett paradigmskifte. Inte bara ett teknologiskt skifte, utan också ett skifte i medvetenhet och ledarskap. För att matcha den yttre accelerationen behöver vi växa snabbare än någonsin på insidan.

I Det autentiska skiftet - Inre utveckling för en föränderlig värld kondenserar Carl Lindeborg tjugo års erfarenhet från utveckling av ledare och organisationer i förändring. Genom denna praktiska guidebok beskriver han nycklarna som leder mot nästa paradigm och de inre resurser som hjälper dig att stå stadigare och kraftfullare för att kunna navigera väl in i framtiden.

Fler röster om boken

Jag kunde lätt relatera till författarens livsreflektioner, få djupa insikter om de mekanismer som driver våra beteenden och reaktioner, och viktigast av allt, börja använda de utmärkta praktiska verktygen omedelbart.
Annica Bresky, tidigare vd Stora Enso

Om du vill bjuda in själen på ett samtal och resa djupt in i den personliga utvecklingens labyrinter, så är den här boken en fantastisk reseledare.
Christer Ackerman, författare till "Chefen och Medarbetaren", årets ledarbok 

En säregen skildring av rationella tankar, emotionella insikter och verklighet. Släpp taget, våga låta dig vägledas och finn ett nytt perspektiv.
Michael Lemmel, grundare till sporten Swimrun

Vuxenutveckling och hur det går till när vi utvecklas som människor har länge intresserat mig, och att varva teori med metod på det här sättet gör Carls bok till en av de mest angelägna jag läst.
Liselotte J Bate, kultur- och hållbarhetschef Granitor

Ännu en måstebok från Carl Lindeborg. Carl har en enorm förmåga att koppla ihop olika livsåskådningssätt, egna erfarenheter och teorier till en resa som inspirerar och hjälper läsaren att hitta sin egen kärna.
Jonus Bartholdson vd Pulsen Group

Om författaren

Carl har under mer än tjugo år arbetat med människor och organisationer i förändring som rådgivare, konsult och lärare, både i Sverige och internationellt.

Han leder utvecklingsprogram vid Lindeborgs Eco Retreat, och har lång erfarenhet som programledare vid SSE Executive Education, Oxford Leadership och Companions for Leadership. Han har även varit gästföreläsare vid Harvard Business School och publicerat ett 25-tal artiklar i Affärsvärlden.

Carl har en bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och inledde karriären som managementkonsult. Hans första bok "Ditt briljanta jag - skapa livet inifrån" kom ut 2007.

Som innerligt nyfiken på mänsklig utveckling har Carl sökt fördjupning på många platser, alltifrån studier med Dalai Lama vid hans hem i Dharamsala till medverkande i globala nätverk som Conscious Capitalism.

Se även tillhörande arbetsbok "Det autentiska skiftet : Arbetsbok för reflektion".

Boken kommer ut på engelska 5/12 2023.

www.carllindeborg.com
  • Författare: Carl Lindeborg
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198871005
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 416
  • Utgivningsdatum: 2023-11-07
  • Förlag: Books For a Change