bokomslag Betydelsefulla möten : entreprenörer berättar
Samhälle & debatt

Betydelsefulla möten : entreprenörer berättar

Catherina Ronsten John Leander

Inbunden

369:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 176 sidor
  • 2009
Entreprenörer, inspiratörer, revoltörer. När vi hör talas om en framgångsrik entreprenör visas ofta bilden av en person som gjort det, tagit steget och flyttat fram positionerna. Entreprenören har tänkt nytt, tänkt annorlunda och trott på sig själv och sin idé. Genomfört och lyckats. Det är säkert sant, men något som vi sällan får höra talas om är att bakom varje entreprenör står en hel hjord av människor som på olika sätt påverkat och medverkat till entreprenörens framgång. Ensam är inte stark.

Här har du möjlighet att ta del av entreprenörer från hela Sverige som berättar om möten som blivit betydelsefulla för dem och deras verksamhet. I med och motgång, från fast anställning till ett liv som entreprenör. En lågutbildad, men framgångsrik möbelföretagare lärde miljardären Mats Gabrielsson ett smart säljknep som han använder än i dag. Therese Albrechtsson fick ett gott råd av sin morbror Magnus och driver idag med stor framgång fyra företag. Göran Kropp fick Renata Chlumska att förstå att det går att leva på äventyr och Stefan Krook följde sitt entreprenörshjärta efter att ha läst en bok av Dalai Lama.

Här ger vi dig chans att möta över 60 härligt livgivande och inspirerande berättelser som alla visar hur viktigt det är för entreprenören att ha människor omkring sig som tror på en, ser en och sätter en hand i ryggen när det behövs.

Många gånger är det tillfälligheter som gör att du blir företagare. Någon sa något, någon tipsade om något. Du var på rätt plats vid rätt tillfälle. Så här i efterhand kan du se att det var någon som sa eller gjorde något som inspirerade och fick dig att tänka till och om. Det blev ett möte, ett ögonblick där livet förändras. Ett möte som fick dig att våga språnget eller handla annorlunda än tidigare. Bli entreprenör - en som gör!
  • Författare: Catherina Ronsten, John Leander
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789197706964
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 176
  • Utgivningsdatum: 2009-12-03
  • Förlag: Betydelsefulla möten & förlag