Baked Products

Science, Technology and Practice

Inbunden, Engelska, 2006

Av Stanley P. Cauvain, Linda S. Young, Stanley P. (BakeTran) Cauvain, Linda S. (BakeTran) Young, Cauvain, Young, Stanley P Cauvain, Linda S Young

3 229 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Taking a fresh approach to information on baked products, this exciting new book from industry consultants Cauvain and Young looks beyond the received notions of how foods from the bakery are categorised to explore the underlying themes which link the products in this commercially important area of the food industry.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2006-09-11
  • Mått178 x 252 x 19 mm
  • Vikt780 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor244
  • FörlagJohn Wiley and Sons Ltd
  • ISBN9781405127028

Tillhör följande kategorier

Du kanske också är intresserad av