Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food
Häftad, Engelska, 2022
Av Magdalena Jeszka-Skowron, Agnieszka Zgoła-Grześkowiak, Tomasz Grześkowiak, Akula Ramakrishna, Agnieszka Zgola-Grzeskowiak, Tomasz Grzeskowiak, Agnieszka Zgola-Grześkowiak, Agnieszka Zgo¿a-Grze¿kowiak, Tomasz Grze¿kowiak
2 759 kr
Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2022-02-04
- Mått155 x 235 x 21 mm
- Vikt587 g
- FormatHäftad
- SpråkEngelska
- SerieFood Bioactive Ingredients
- Antal sidor380
- FörlagSpringer Nature Switzerland AG
- ISBN9783030618810