Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Safety, Quality and Sustainability

Inbunden, Engelska, 2016

Av Professor Steven C. Ricke, Steven C. Ricke

4 029 kr

Beställningsvara. Skickas inom 5-8 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2016-12-31
  • Mått236 x 160 x 34 mm
  • Vikt900 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • SerieBurleigh Dodds Series in Agricultural Science
  • Antal sidor502
  • FörlagBurleigh Dodds Science Publishing Limited
  • ISBN9781786760647

Tillhör följande kategorier

Du kanske också är intresserad av

Kafé Pumpkin Spice
  • Nyhet
Del 1