Leksaker

Mjukdjur hund Pocketkins 13cm

Mjukdjur, Wild Republic

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Välkomna dessa charmiga gossedjur som är tillverkade av 100% återvunna pet-flaskor och är redo att sprida lekfull glädje i ditt barns liv. Med imponerande detaljer och en perfekt storlek på ca 13 cm, är dessa mjuka följeslagare redo att bli ditt barns bästa vän.
Möt våra fem fantastiska hundraser:
1. Boston Terrier : Dessa små pälsbollar har det karakteristiska vita ansiktet och de stora ögonen som gör dem oemotståndliga. Med deras kompakta storlek passar de perfekt för små händer.
2. Choco Labrador : De mjuka, chokladbruna pälsarna på dessa Labradors kommer att få ditt barn att vilja krama dem hela dagen. Med sina glada ansiktsuttryck och ljuvliga ögon är de redo att sprida glädje.
3. Yellow Labrador : De soliga gula pälsarna på våra Yellow Labradors är lika ljusa som deras personligheter. Dessa gossedjur är en perfekt lekkamrat för barn som älskar att skapa sina egna äventyr.
4. Pug: Med sina karakteristiska rynkor och vänliga ansiktsdrag är våra Pugs redo att följa med på alla ditt barns äventyr. Dessa små pälsbollar är inte bara söta utan också otroligt mjuka att krama.
5. German Shepherd (4st): De eleganta och trofasta German Shepherds är redo att skydda och leka. Med deras imponerande detaljer och vackra päls är dessa gossedjur en perfekt blandning av söthet och äventyr.
Alla dessa underbara gossedjur är noggrant designade för att spegla de riktiga raserna och kommer säkert att bli favoriter i ditt barns leksakssamling. Ge dem en extra kram med vetskapen om att de är tillverkade av 100% återvunna pet-flaskor och hjälper till att göra vår planet grönare.
Observera dock att priset avser 1 st. Eftersom valparna är så busiga och springer omkring på lagret kan vi inte garantera vilken du får, en variant väljs ut slumpvis och skickas till dig. Vill du ha en särskild modell är du välkommen till en av våra kennlar, förlåt butiker, för att välja den som passar dig.
  • EAN: 0092389909296
  • Ålder: 3+
  • Certifiering: Tillverkad av återvunna petflaskor
  • Lämplig för barn under tre år: Nej