Tävla om premiärbiljetter till Jonas Gardells Queen of ******* everything

– Tävling!

Delta i vårt quiz för att tävla om två biljetter till premiären av Jonas Gardells nya show "Queen of ******* everything" 24 januari, samt ett ex av hans nya bok "Till minne av en villkorslös kärlek"*. Tävlingen pågår t o m 14 januari 2019. Vi kontaktar 5 vinnare efter avslutad tävling.

Observera att showen spelas i Stockholm 24 januari och att vinnarna får stå för eventuella rese- och logikostnader själva. 

Om showen

DET ÄR DAGS ATT VA LYCKLIG!

Jonas Gardell återvänder till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd.

Queen of ******* everything blir ett hejdundrande spektakel med stor orkester och ensemble.
Kom till Cirkus i vår, det är dags att va lycklig! Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the QUEEN OF ******* EVERYTHING!

Jonas Gardells nya show har premiär på Cirkus i Stockholm torsdag 24 januari 2019.

*Tävlingen pågår t o m 14 januari 2019. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. Observera att showen spelas i Stockholm och att vinnarna får stå för eventuella rese- och logikostnader själva.