Uppsala Stora Torget

Författarkväll med Magdalena Ribbing och Maria Ernestam

Välkommen på en minnesvärd författarkväll med Magdalena Ribbing och Maria Ernestam!

Fri entré men föranmäl dig i butiken eller mejla eventlundeq@akademibokhandeln.se senast 12 april.

Den sårade pianisten av Maria Ernestam är en roman om relationer, hemligheter och drömmar. Om barndomens spöken, musikens betydelse och människor som söker möjligheten att leva ett fritt liv. 

Maria Ernestams böcker har kallats dramatiska psykologiska spänningsromaner kryddade med oväntade vändningar och drastisk humor. De är moderna sagor om det osannolika som kan hända i verkliga livet. Böckerna har sålts till ett flertal länder och nått stora framgångar i Frankrike, där hon tilldelats det prestigefulla litterära priset Page des Libraires. 

 

Ribbings etikett är Magdalena Ribbings nyskrivna, heltäckande, moderna etikettbok! Generöst delar hon med sig av sin rika kunskap om förväntat och trevligt uppförande i alla tänkbara sällskapssituationer.

Magdalena Ribbing är Sveriges mest kända auktoritet i stil- och etikettfrågor och har skrivit ett flertal böcker i ämnet. För sin bildningsgärning har Magdalena Ribbing tilldelats Gastronomiska Akademiens guldmedalj och S:t Eriksmedaljen, Stockholms stads högsta utmärkelse.

onsdag 13 april kl 19:00-21:00

Plats

Uppsala Stora Torget