Kista Galleria

För alla barn: Dexter Olsson Adventures, nya boken

Välkommen att lyssna till Michael Wiander som berättar om sin spännande bokserie "Dexter Olsson Adventures". Böckerna är perfekta som högläsningsböcker från fem år och uppåt. Läses av framför allt barn 8-13 år.

Dexter Olsson har rymt i en ubåt från Motståndsrörelsen på Svalbard, tillsammans med den supersmarta talande schimpansen Tomas och den talande musen Max, för att ta sig till Afrika och stoppa den onde Evan Kostroff från att tillverka osynlighetsbältet på Vulkanön. Men resan till Vulkanön tar oanade vägar.

Tomas vill hitta sina schimpansföräldrar i Afrikas djungler och Dexter möter den busiga cirkusflickan Nikita. Ska Dexter och hans vänner lyckas hindra professor Ubu-tutu från att masstillverka morfars osynlighetsbälte? Ska Kostroff lyckas bygga upp sina nya rymdvärld och förinta världen? Det blir en kamp mot klockan, där Dexter jagas från alla håll och kanter. Polisen, Svarthattarna och även Elsa, Dexters mamma, ger sig in i jakten efter Dexter.

Andra boken i den nya succéserien för alla åldrar - Dexter Olsson Adventures!
Första boken Morfars hemlighet har redan sålt 3000 sålda ex.

»Den är så bra att jag tjuvläser på kvällarna!« | THEODOR 8 år 
»En av de bästa böcker jag läst!« | ELLY 12 år 
»Spännande. Rolig. Bra!« | PAULINE 15 år

"Flykten till Vulkanön" är MICHAEL WIANDERS andra bok i serien om Dexter Olssons Äventyr. 12 delar är planerade. Nästa del "Fångar i Luxor" kommer 2019. Michael Wiander bor i Sundbyberg med sin hustru och två barn.

 

lördag 27 oktober kl 14:00

Plats

Kista Galleria