Stockholm Mäster Samuelsgatan

Deckarkväll med Kepler, Wennstam & Roslund

För alla deckarfantaster!

Efter den hyllade "Djävulens advokat" kommer "Dödsbädden", den tolfte boken i Katarina Wennstams Justitiaserie. Eddie är polisen som lyckas lösa de svåraste av brott. Eddie fixar allt, det har han alltid gjort. Men just som han, efter år av strulande, ska få barn med Shirin går hans mamma bort. Och vid dödsbädden uppdagas en historia som ändrar hans bild av uppväxten. Samtidigt dör en firad tv-stjärna i Stockholm, och utredaren Charlotta letar bland ryktena som i många år har omgärdat honom. 

*
Kepler är tillbaka med ny bok. En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord. Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.
*
Anders Roslund är en av Sveriges absolut populäraste spänningsförfattare. Den nya boken, 100 procent, handlar om seriermördare och DNA-spår. Dessutom får läsarna även vet vad som hände Ewert Grens.

Denna deckarkväll vill du inte missa!

Passa även på att få dina böcker signerade av författarna.
Föranmälan till eventet. Varmt välkommen.

torsdag 17 november kl 17:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan