bokomslag Varm & Hård
Humor & tecknade serier

Varm & Hård

Jahn Caminjo

Häftad

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 137 sidor
  • 2012
-SVENSKA JANTEFÖRBUNDET ber å Det Bestämdaste att få Protestera ~ Varna ~ och Förbjuda denna VederVärdiga Skrift! Vi kan inte tillåta denne Jahn Caminjo att oemotsagd Torgföra Minst Tio Stycken Flång Nya VildVuxna Hugskott ~ Galna Tankar ~ Idéer ~~ eller Anarkist-Radikala Åsikter!! Áv Gammal Fin Svensk Hävd och Tradition, så brukar vi Nöja Oss med Gamla Goda Beprövade Åsikter Här i Landet ~ och det Offentliga Spridandet av "Nytt Tankegods" måste obönhörligen Före-gås af ett Varsamt Statligt Färdigtugg-ande, för att därefter cirkulera i Media en längre tid. Först Därefter kan Gemene Man Föräras att Tycka Likadant...P.S. Och i Rent Egenintresse vänder vi oss Kategoriskt emot att författaren -- Helt Utan Skam i Kroppen -- Närmast Narcissistiskt Framhäver Sig Själv -- och Har Mage att Altruistiskt Positivt Oförbehållsamt Hylla Sina MedMänniskors Företräden och Förmågor! Så Får Det Inte Vara! -- Så de' Så!! Så OSvenskt Så ---För han är väl ändå SVENSK??!?! Vet han redan att HAN ÄR NÅGON --eller?! Författarens kommentar till detta är:-När kommer vi att få Vaccinet mot Denna Förbannade Barnsjukdom - AVUNDEN -- och dess Styvfar MISSUNNSAMHETEN?! Jag Kramar Alla Människors Begåvningar och Förmågor Som *KOSMISKA *KOLLEKTIVA*KARAMELLER!!!

* - LITE FRIKTION HÖJER TEMPERATUREN! *

-Äntligen har jag kommit till "Vägs Ände" i detta
mitt "MAXIMALISTISKA COLLAGE-EXPERIMENT"! En Upplevelse ~ som väl närmast påminner om "Både Cirkus och Loppis på Liseberg ~ kvart i tio en lördagkväll i mitten av juni". En Utomordentlig Utmaning ~ både för SplitVision- och SimultanKapaciteten~~ samt Det Synkoperade Swänget! Skulle Stojet och Larmet bli Alltför Påträngande ~ så kan man ju alltid Slinka in i Taubelunden för En Stunds Kontemplation. Rent Formmässigt ~ så hamnar jag i sådana aparta uttryck som: *Bildsatt Aforism *Textsatt Bild *Fotomontage *"SerieTeckning" *"Kåserande MusikDokumentär". Och visst finns där en del att sortera; i "VILDHAVRE" och "MAXIM" tyckte jag allt föll på plats först efter tredje genomläsningen ~~~ och då har jag ju ändå skrifvit det själfv!!... Jag har också blivit lite mer "TYKEN" här i VARM&HÅRD. För "Icke-Göteborgaren" betyder det~ mer Provocerande~ Uppkäftigare och Respektlösare.

* Tyvärr har Den Konflikträdde lika svårt Att Ge Beröm *

-VAKNA!! Nu ställs Du inför Den Delikata Frågan om "FIKTION contra VERKLIGHET"! Visst vore det Trevligt som omväxling att ta del av en ännu Okänd Levande Människas Verklighet ~ istället för att ständigt upprepa De Fiktiva Favoriterna? Men nog blir det enklare att ta sig an innehållet ~ även i "VARM&HÅRD" ~om läsaren istället för närmast "Okända Karaktärer" föreställer sig t.ex. en Bernadotte ~ Hamilton ~ eller Hendrix i Huvudrollen!? Hur skulle annars Göteborgs KulturDrottning och tillika Trumpetaren i Kurt Olssons Damorkester ~~MIA SAMUELSSON~~ klara sig i konkurrensen med Åsa-Nisses Eulalia? Även Den Store Skådespelaren och HollywoodRegissören ~~ALF KJELLIN~~ torde få kämpa om Gunsten mot Lilla/e Fridolf och hans "Javisst, lilla Selma!" För att inte tala om Seriemarknadens Senaste StjärnSkott på KändisHimlen: "Hälge"(Vad saknas Hegäl...?) Här får "23-Taggaren" ~~EHRENMARK~~ allt se upp ~och Kämpa om KonungaMakten!!! "Låt Fjällen Falla Från Feskarna som Frotterar Sej med Fiktiva FrånFällen Från Fjällbacka!" Guldet Läcker Betänkligt Ur FjällbackaBergen ~ men Visst är Hon LÄCKER!?
Lite ReggaeMusik på detta kanske? Kommer ni ihåg VärldsHitten
"I Wanna Wake Up With You" från -85? Jamaicasonen
~~BORIS GARDINER~~ sjöng den. Han hälsar er Hjärtligt Välkomna till Sitt Hem i Kingston på Jamaica ~~Å Jahn Bahnan halkade me'... ~som vanligt. För att slippa De Påträngande HjärtSl
  • Författare: Jahn Caminjo
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789186237967
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 137
  • Utgivningsdatum: 2012-12-21
  • Förlag: B4PRESS