Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965

Inbunden, Svenska, 2018

Av Johan Rosenlind, Lotta Fritzdorf, Anders Avehall, Maria Alexén

189 kr

Skickas onsdag 19/11
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

 Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.

I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.

Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.

Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.

Mycket nöje och smaklig måltid!

Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. 

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2018-11-27
  • Mått202 x 244 x 20 mm
  • Vikt820 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor220
  • FörlagStevali
  • MedarbetareAvehall,Anders
  • SABQca
  • ISBN9789188639233

Tillhör följande kategorier