bokomslag Vägen till frikedom
Samhälle & debatt

Vägen till frikedom

Erik Grönwall Simon Vikström

Inbunden

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 182 sidor
  • 2022
Många drivs av nedräkningen till semestern varje år, cirka en månad av tolv. Samtidigt som de lever för helgen och våndas inför måndagen. De flesta tror även att de behöver vänta till pensionen innan de kan spendera sina dagar precis som de vill. Fundera lite. Vad är den faktiska skillnaden för din sinnesstämning mellan att du vaknar upp en måndag istället för en lördag? Förmodligen ligger skillnaden i hur mycket, eller hur lite, du kan styra över din egen tid. Kort sagt, vi tror att du har en bättre känsla i kroppen om du läser det här en fredagsmorgon i stället för en måndagsmorgon. Men ska det verkligen behöva vara så?

Vi är här för att berätta för dig hur du här och nu kan skapa dig ett liv som du inte behöver eller vill ta semester ifrån.

Den här boken handlar en hel del om pengar, men den handlar även om hur du kan möjliggöra ett frikare liv. Ja, du läste rätt, vi menar just frikare. Friare och rikare, helt enkelt. Du kommer att lära dig flera enkla saker för att förbättra din ekonomi, bland annat genom att tydliggöra hur pengar fungerar i relation till din frihet. Vissa saker är mer komplicerade, men förhoppningsvis inte allt för svåra. Nu ska du få verktygen att styra över din tid och din ekonomi!

Erik Grönwall är artist och sångare i grunden. På Eriks meritlista finns inget mindre än att han stod som Idolvinnare 2009. Efter det har ni kanske hört Eriks stämma i låten Higher, i rockbandet H.E.A.T eller i rockbandet Skid Row som har sålt miljontals album. Han har jobbat i USA tillsammans med artister som John Legend samt Alice Cooper, och han uppträdde live på NBC inför miljontals tittare med musikalen Jesus Christ Superstar där han blev nominerad till en Grammy för sin insats.

Simon Vikström har drivit företag sedan gymnasiet där han började med att köpa och sälja konkursbon. Idag är Simon huvudägare i fem företag bland annat ett av Sveriges större hantverksbryggerier, en reklambyrå och ett fastighetsbolag som genererar merparten av hans passiva inkomster. Simon har även en kandidatexamen i Reklam och PR och har bland annat studerat ekonomi, fysik, molekulärbiologi, sociologi, kosmologi, näringsfysiologi, marknadspsykologi, juridik och etik på universitetet.
  • Författare: Erik Grönwall, Simon Vikström
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789176345092
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 182
  • Utgivningsdatum: 2022-07-06
  • Förlag: Idus Förlag