Kommande
bokomslag Upplev Tyskland med tåg - naturen, kulturen och maten i Europas hjärta
Resor

Upplev Tyskland med tåg - naturen, kulturen och maten i Europas hjärta

Marko T Wramén Anna W Thorbjörnsson

Flexband

299:-
Kommande

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • 2022

Nu är författarna bakom succéboken Med tåg genom Europatillbaka med en ny guidebok för alla som vill semestra på räls. Här har de samlat över 700 inspirerande och praktiska tips, fördelade på sju rutter runt om i Tyskland plus kapitel om storstäderna Hamburg och Berlin.

Många som åker söderut passerar ofta Tyskland i all hast. Men stressa inte igenom vårt vackra grannland utan stanna, upptäck och njut. Eller varför inte förlägga hela semestern till Tyskland? Här finns något för alla. Dramatiska alplandskap och breda floder, pulserande storstäder och pittoreska små byar. Vidsträckta skogar och böljande fält, vinodlingar och biergartens. Tyskland är rikt på upplevelser, kultur och historia, och allt knyts samman av ett tågnät i världsklass.

Att resa med tåg genom Tyskland är enkelt och det täta järnvägsnätet gör tågresandet bekvämt mellan såväl storstad som by. Tågen är ofta i mycket gott skick och informationen tydlig. Med den här boken blir tågsemestern i Tyskland ett angenämt äventyr. Förutom massor av tips på restauranger, barer och kaféer samt de mest spännande aktiviteterna och sevärdheterna innehåller den kartor och praktisk information om det tyska tågsystemet och hur du bäst planerar din resa. 

ANNA W THORBJÖRNSSON och MARKO T WRAMÉN är resejournalister och författare med 17 böcker utgivna, bland annat Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Tåg och mat i Italien, Magiska Bohuslänoch Sagolika Småland.

  • Författare: Marko T Wramén, Anna W Thorbjörnsson
  • Format: Flexband
  • ISBN: 9789189215023
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2022-03-15
  • Förlag: Roos & Tegnér