bokomslag Trots allt
Skönlitteratur

Trots allt

Åsa Hofverberg

Danskband/flex

139:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 2022
Skuggan av Rai Born ligger fortfarande tung över småstaden Born. Livet tar en vändning för Rais dotter Linn när hennes man lämnar henne eftersom hon dricker för mycket. För att få honom att stanna sätter hon en plan i verket. Det går inte alls som hon tänkt sig, och hon är inte säker på om det är en välsignelse eller förbannelse.

Begravningsentreprenören Martin vägrar att se vad som håller på att hända i hans äktenskap. I stället låtsas han att allt är bra. Tills den dagen det inte längre går. Kommer han kunna resa sig igen och leva det liv han längtat efter? Kan han laga det som Rai hade sönder?

Mandy ska äntligen lämna staden. Men planerna omkullkastas när hennes dysfunktionella mamma sticker. Ingen vet om hon tänker dyka upp igen. Utbildningen Mandy sökt går i stöpet och sedan slutar David att höra av sig. Mitt i stormen börjar små fraser att formas inom henne. Ett låtskrivande spirar och hon hittar en väg att nå David. Vad skulle hända om han vill ha tillbaka henne? Tänk om hon bara vill ha det hon inte kan få.

Trots allt är en charmig feelgood om att hitta lösningar att gå vidare i livet och den fristående fortsättningen på Fortfarande här.

Åsa Hofverberg föddes 1971 och bor i Partille med man och tre barn. Hon är utbildad fritidspedagog och teolog. Sedan 2005 är hon egenföretagare och jobbar bland annat med barn- och ungdomsverksamhet inom Svenska kyrkan. Åsa har tidigare skrivit flera barnböcker. Fortfarande här, som utkom 2021, är hennes första roman för vuxna läsare.

Turerna är många i författaren och teologen Åsa Hofverbergs roman Trots allt, uppföljare till debuten Fortfarande här, om en grupp kristna vänner som gör sitt bästa för att behålla, eller kanske omvärdera, sin gudstro och samtidigt handskas med de problem som dyker upp i vår förvirrande samtid.
BTJ-häftet nr 16, 2022. Lektör Elisabeth Brännström


  • Författare: Åsa Hofverberg
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789175575476
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2022-09-21
  • Förlag: Hoi Förlag AB