bokomslag Tre liv
Skönlitteratur

Tre liv

Ingela Wadbring

Danskband/flex

239:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 2023
Efter över ett år ihop är Iosif och Marija fortfarande nyförälskade, trots att deras relation ställts inför flera utmaningar. Tillsammans med Iosifs multisjuka sambo Almira har de lyckats skapa ett så normalt liv som möjligt. Eftersom Almira inte kan tala är det inte så lätt.

Marija tycker att upplägget fungerar förvånansvärt bra, men Iosif kan ofta känna sig låst i den inrutade tillvaron med Almira. Han vill ha ett liv med Marija där de kan göra saker utan Almira, när de själva vill.
En dag förändras livet för alla tre när Iosif får ett oväntat telefonsamtal. Han vet inte hur han ska tackla nyheten eller vad konsekvenserna blir av det han får veta. Hur många påfrestningar klarar egentligen en redan komplicerad relation mellan tre människor?

Tre liv är en sällsynt historia, och vem som helst av oss skulle kunna hamna mitt i den. Det är den fristående fortsättningen på den hyllade Och livet bara pågår.

Ingela Wadbring bor i Alingsås men arbetar sedan många år som professor i journalistik vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Förutom skönlitteratur har hon gett ut en stor mängd facklitteratur. Hon är också verksam som konstnär och har deltagit på flera utställningar./p>

Berättelsen är en lättläst men ovanlig relationsroman som nog kan väcka tankar hos den enskilde läsaren såväl som diskussionslust i lättsamma bokcirklar.
BTJ-häftet nr 4, 2023. Lektör Gunilla Bergdahl

  • Författare: Ingela Wadbring
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789189199064
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2023-01-21
  • Förlag: Hoi Förlag AB