bokomslag Träningsdagbok : för ditt styrketräningsprogram och din utveckling
Sport & fritid

Träningsdagbok : för ditt styrketräningsprogram och din utveckling

SMART planering

Spiral

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 120 sidor
  • 2019
Boken för dig som kör ett träningsupplägg med ett rullande schema och återkommande övningar, vecka efter vecka. Du skriver i förväg ner programmets olika pass för att sen enkelt kunna gå tillbaka och köra samma upplägg veckan därpå. På så sätt slipper du skriva ner övningarna igen och du får snabbt koll på vad du ska använda för vikt inför dagens pass.
Det är mycket som spelar in om du ska få resultat med din träning, oavsett vilken träningsform du utför. Att planera i förväg vilka övningar, vikter, antal set & reps är en stor del, men även den mentala biten är såklart viktig. Att se dig själv lyckas och klara utmaningarna och målen du sätter upp för dig själv är en stor del av din framgång. När du tydligt kan se din utveckling och framsteg i en träningsdagbok gör det att du lättare motiveras till att fortsätta kämpa. Även de dagar det kanske känns lite motigt.
Andra faktorer för din utveckling är att ta hänsyn till dagsformen. Stress, sömn och kost är viktiga faktorer som påverkar din prestation och i den här boken får du hjälp med att reflektera över detta. Hur har du sovit, har du stressat mycket, hur har du ätit under dagen och inte minst... om du är nöjd med passet och din prestation? Att ändå vara nöjd trots att du kanske inte klarade att lyfta lika tungt som du hade planerat är otroligt viktigt. När du efter ett tag ser sambanden och inser att du inte gett kroppen dom bästa förutsättningarna för att kunna prestera. Då kan du välja att antingen göra en förändring eller åtminstone få en större förståelse över uteblivet resultat och därmed undvika att bli besviken.
Skriv ner ditt program för kommande veckor. Planera din träning, mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!
SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se
  • Författare: SMART planering
  • Format: Spiral
  • ISBN: 9789198564310
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 120
  • Utgivningsdatum: 2019-07-26
  • Förlag: SMART planering Sverige AB