Kommande
bokomslag Trädgårdshacks - 76 finurliga återbruk som förenklar din odling året om
Hem & trädgård

Trädgårdshacks - 76 finurliga återbruk som förenklar din odling året om

Filip Johansson

Inbunden

279:-
Kommande

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • 2021

Kanske är du en av många som har hittat trädgårdsintresset under de senaste åren? Vill du också odla eget och tänka mer hållbart? Men var börjar man, och är det inte väldigt mycket jobb med en trädgård?

Trädgårdshacksär boken för dig som vill få ny inspiration, hitta smarta genvägar, få aha-upplevelser och ha roligt i trädgården, samtidigt som du återbrukar, sparar pengar och tänker hållbart. I boken hittar du över 70 enkla hacks för att lyckas med odling, trädgårdsliv och en hållbar trädgård.

Filip Johansson hoppade av en chefskarriär inom IT-branschen för att flytta till en gård på landet och börja odla. I sin rikt illustrerade bok Trädgårdshacks har han samlat husmorsknep, finurliga lösningar och trädgårdshacks gällande allt ifrån att fixa smarta sådder, att bygga egna verktyg, att fixa klätterstöd, till hur man maxar skörden, men så klart också hur man njuter av sin trädgård. Det är enkelt, roligt och det finns tydliga steg-för-steg instruktioner. Här finns smarta saker att göra under hela trädgårdsåret så hoppa in i den säsong som pågår just nu och bli inspirerad!  

Filip Johansson är även mannen bakom mobilappen och instagram-kontot gardenr. På instagram-kontot delar han dagligen små korta hacks i videoformat för att göra trädgårdslivet enklare och roligare. 

  • Författare: Filip Johansson
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189215795
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2021-12-27
  • Förlag: Roos & Tegnér