Hoppa till sidans huvudinnehåll

Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien

Häftad, Svenska, 2013

149 kr

Skickas torsdag 27/11
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2013-11-25
  • Mått230 x 260 x 20 mm
  • Vikt1 240 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor319
  • Upplaga1
  • FörlagH. F. Ullman Publishing
  • SABQcaa
  • ISBN9783848007394
  • OriginaltitelCulinaria Südostasien
  • ÖversättareGyllenhak, Ulf

Tillhör följande kategorier