bokomslag Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Mat & dryck

Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien

Danskband/flex

149:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 319 sidor
  • 2013
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien

Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat.

I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9783848007394
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 319
  • Utgivningsdatum: 2013-11-25
  • Översättare: Ulf Gyllenhak
  • Förlag: H. F. Ullman Publishing