bokomslag Syd
289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 251 sidor
  • 2023
VAD ÄR PRISET FÖR FRIHET?

 

Efter den mardrömslika upplevelsen som kockassistent på den världsberömda stjärnkrogen Nord i de jämtländska fjällen har Alex och Sofi äntligen lyckats starta ett nytt liv. Med restaurangägaren Alice Duwals hot bakom sig fokuserar de nu på att starta upp en bistro på Öland.

Trots öns fantastiska läge visar det sig snart att det är hårt arbete att driva egen restaurang. Inte minst då det uppdagas hemligheter som riskerar att ödelägga allt. Samtidigt kan inte Alex släppa oron över att Alice ska återvända. Inbillar han sig bara, eller är hon ute efter hämnd?

SYD är den andra delen i serien om kocken Alex, en unik psykologisk thriller i köksmiljö, som har hyllats av både läsare och kritiker. Hur långt är du villig att gå för att bli fri från ditt förflutna?

 

Gestaltningen av karaktärer och miljöer, speciellt den konkurrensutsatta restaurangbranschen, är utmärkt. Dialogerna är rappa, handlingen driven. Syd är en välskriven spänningsroman av internationell klass.
Bibliotekstjänst, Katarina Tavakol

Syd är en spännande bok som gjord för att läsa i ett svep. Man vill helt enkelt veta hur det går för Alex när mörka moln från det förflutna hotar hans restaurangdröm.
Ölandsbladet, Kenth Jönsson

I Syd byggs spänningen upp långsamt och sedan dundrar det på i full fart med action och dramatik mot slutet trevlig semesterläsning.Barometern, Kerstin Bergman

Efter två böcker med kocken Alex är jag nästan beredd att utnämna gourmetthriller till min nya favoritgenre När även spänningen är på topp är läsupplevelsen en fullträff!
Tobias Söderlund, Författare

En riktig bladvändare där tempot hela tiden skruvas upp och där man inte har en aning om vem som går att lita på.
Bokmalen (Anette Nyström)

Lika mycket bladvändare som den tidigare Nord.
Selmasgard

En psykologisk thriller i lite annorlunda tappning När allt manipuleras så mycket att man inte vågar lita på någon och paranoian speglas i varje vrå, då har författarna lyckats Riktigt bra!
Iminbokhylla

Snäppet bättre än NORD - mer krypande spänning och den där ständiga obehagskänslan av att kanske vara iakttagen Spännande och bladvändande läsning och jag hoppas det kommer fler delar i serien.
Malinsbokblogg

 
  • Författare: Katarina Ekstedt, Anna Winberg Sääf
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189585645
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 251
  • Utgivningsdatum: 2023-06-07
  • Förlag: Bookmark Förlag