Svensk Gastronomi : en global succé (franska)

Inbunden, Franska, 2022

Av Karsten Thurfjell

349 kr

Skickas torsdag 2/10
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

FRENCH VERSION!Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och klimatmässiga utmaningar som blivit allt mer uppenbara.
Huvudförfattare är kulturjournalisten Karsten Thurfjell och formgivare den mångfaldigt prisbelönte Dick Norberg. Boken bygger på Det Svenska Måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp som omarbetats till en global publik. Boken omfattar 224 sidor och finns också översatt till engelska, arabiska, tyska, franska, spanska och kinesiska.
Svensk gastronomi – en global succé riktar sig till alla med intresse för måltid, men kan också fungera som ett pedagogiskt redskap för medarbetare inom företag, myndigheter och organisa­tioner som arbetar med Sverigebilden på en global marknad.
För initiativet och bokens koncept står Hans Wallensteen och Carl Jan Granqvist.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2022-10-10
  • Mått220 x 285 x 25 mm
  • Vikt1 286 g
  • FormatInbunden
  • SpråkFranska
  • Antal sidor223
  • FörlagMåltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
  • SABQca
  • ISBN9789198343281

Tillhör följande kategorier