Kommande
bokomslag Styrkan
Deckare

Styrkan

Anna Karolina

Pocket

110:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Andra format:

  • 351 sidor
  • 2024
Vad är priset för ett rent samvete?

Polisen Fabian Palm har just fått sin drömtjänst på knarkspan. Men lyckan förvandlas till en mardröm när ett ingripande går snett och en ung kvinna dör. Fabian vill larma om händelsen på polisradion, men hans gruppchef hindrar honom varför offra allt för en tjackhora?

Kort därefter grips en uteliggare för mordet. Det verkar som en vattentät plan, tills det visar sig att den hemlöse är en före detta entreprenör med goda kontakter. Han skaffar sig det bästa försvaret man kan få, utredaren Ebba Tapper på Köhlers Advokatbyrå. Snart har Fabian och hans kollegor Ebba i hasorna och ju närmare sanningen hon kommer, desto större blir splittringen i polisgruppen.

Styrkan är den tredje fristående delen i serien om den före detta polisen Ebba Tapper som arbetar som utredare på en av Sveriges främsta advokatbyråer. Styrkan, en halsbrytande thriller och ett tankeväckande polisdrama, är signerad en av de allra skarpaste svenska deckarförfattarna idag Anna Karolina.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga kriminalromaner. Första boken i hennes hyllade serie om Amanda Paller vid Stockholmspolisen nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudboks- priset. Därefter har hon skrivit ytterligare nio böcker och översatts till flera språk. Styrkan är den tredje fristående delen i serien om den före detta polisen Ebba Tapper som arbetar som utredare på en av Sveriges främsta advokatbyråer.

"Styrkan är poliskrim utöver det vanliga. Efter sista sidan sitter jag uppkrupen i soffan och undrar vart fan mänskligheten är på väg."
- Pascal Engman, författare

"Livvakten är underhållande läsning i högt tempo och Anna Karolina är suverän på oförutsägbara historier med minst lika oförutsägbara huvudpersoner och hon sticker ut på ett tilltalande sätt i genren."
- Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet, om Livvakten
  • Författare: Anna Karolina
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789180311946
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 351
  • Utgivningsdatum: 2024-09-12
  • Förlag: Bokfabriken