bokomslag Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries
Samhälle & debatt

Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries

A S Grandison M J Lewis

2999:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Denna produkt går inte att reservera, köp den gärna online!

  • 304 sidor
  • 1996
This book reviews methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry. The introduction focuses on food composition and some of the conventional separation techniques. Subsequent chapters deal with each specific type or area of application individually and include information on the basic principles, industrial equipment available, commercial applications and an overview of research and development.
  • Författare: A S Grandison, M J Lewis
  • Format: EPUB
  • ISBN: 9781855732872
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 304
  • Utgivningsdatum: 1996-01-01
  • Förlag: Elsevier Science & Technology