bokomslag Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation

Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation

Pedro Fito Amparo Chiralt Jose Manuel Barat Walter E L Spiess Diana Behsnilian

Inbunden

4679:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-10 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 282 sidor
  • 2001
This volume in the Food Preservation Technology Series presents the latest developments in the application of two solid-liquid operations, Osmotic Dehydration (OD) and Vacuum Impregnation (VI), to the food industry. An international group of experts report on the improvement of osmotic processes at atmospheric pressure for fruits and vegetables, cu
  • Författare: Pedro Fito, Amparo Chiralt, Jose Manuel Barat, Walter E L Spiess, Diana Behsnilian
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781587160431
  • Antal sidor: 282
  • Utgivningsdatum: 2001-06-01
  • Förlag: Taylor & Francis Inc