bokomslag Omgiven av lögnare
Psykologi & pedagogik

Omgiven av lögnare

Thomas Erikson

Inbunden

229:- (269:-) Bli medlem Gäller t.o.m. 16 juni 2024

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 319 sidor
  • 2024
 DEN CHOCKERANDE INSIKTEN OM VARFÖR ALLA LJUGER

Studier visar att personer som aldrig tidigare träffats ljuger för varandra upp till tre gånger inom de första fem minuterna. Är det verkligen sant?

Via kända lögnare, enkla avkodningstekniker och underhållande anekdoter visar boken hur du avslöjar en tvättäkta lögnare och genomskådar osanningar men även hur du själv ljuger utan att bli ertappad.

Omgiven av lögnare reder ut det komplicerade gränslandet mellan lögn och sanning, undanhållande av sanning, mygel med siffror och statistik och den ack så bedrägliga vita lögnen. Här kan du göra test som avslöjar hur mycket du själv skulle kunna tumma på sanningen, och lära dig vilka andra som gör det.

I en tid där lögner flyger jetplan och sanningen åker hästskjuts är det här oumbärlig läsning för alla som inte vill bli lurade.

Omgiven av lögnare är senaste uppföljaren till Omgiven av idioter som sålt mer än 1,5 miljoner exemplar bara i Sverige och legat #1 på brittisk Sunday Times bästsäljarlista.

THOMAS ERIKSON är Sveriges, idag levande, mest översatta författare och en världsledande business- och ledarskapscoach. Han har under de senaste 20 åren sålt närmare 8 miljoner böcker och givits ut i mer än 50 länder, coachat närmare 5 000 chefer och hållit omkring 150 föreläsningar per år. Som en av vår tids största infotainers har han tillgängliggjort DISC-analysen och andra effektiva kommunikationsmodeller på ett sätt som hjälpt människor över hela världen att förstå sig själva och sin omgivning.

Sagt om de tidigare Omgiven av-böckerna:

Erikson imponerar ännu gång med sin förmåga att göra forskningsbaserade diskussioner lättillgängliga och underhållande Det här är ännu en fullträff. PUBLISHERS WEEKLY, USA, STARRED REVIEW
Ett underhållande och lärorikt verk. TIDNINGEN RAKENTAJA, FINLAND
Genom att fläta samman komplexa beteendeteorier och situationer vi ständigt befinner oss i förmedlar författaren sin kunskap på ett ytterst övertygande sätt ... Se till att läsa den här boken! TIDSKRIFTEN SENSA, KROATIEN
  • Författare: Thomas Erikson
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189820692
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 319
  • Utgivningsdatum: 2024-04-09
  • Förlag: Bookmark Förlag