Nytt bröd : baka gott utan gluten

Inbunden, Svenska, 2014

Av Jessica Frej, Maria Blohm

299 kr

Skickas måndag 6/10
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2014-12-10
  • Mått200 x 256 x 16 mm
  • Vikt698 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor143
  • Upplaga3
  • FörlagMassolit Förlag
  • SABQcae, Qcabb
  • ISBN9789187785993

Tillhör följande kategorier